ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο εκπληκτικός λόγος που χιλιάδες μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες


Συνέβη στην αρχή της εβδομάδας κι έκανε το γύρο του διαδικτύου ως αξιοπερίεργο. 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν επί ένα ολόκληρο διήμερο ένα αυτοκίνητο στη Νότια Ουαλία χωρίς κανένα προφανή λόγο. 

Ο οδηγός κόντεψε να τρελαθεί από τη λαχτάρα του όταν είδε το σμήνος να ακολουθεί κατά πόδας το όχημά του, παρ' ότι ο ίδιος ήξερε πως δεν μεταφέρει τίποτα που θα μπορούσε να τραβήξει τόσες μέλισσες στο κατόπι του.

Όταν το πρώτο 24ωρο πέρασε εφιαλτικά, χωρίς το σμήνος να απομακρύνεται αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια μελισσοκόμων. Οι ειδήμονες ανακάλυψαν πως στο πορτ παγκάζ του οχήματος είχε τρυπώσει σε ανύποπτο χρόνο η βασίλισσα του σμήνους. Έτσι όλο το μελίσσι ακολουθούσε το αυτοκίνητο, δίνοντας σήμα για να πειστεί ο οδηγός να την ελευθερώσει. 

Μόλις η ζαλισμένη βασίλισσα εντοπίστηκε κι άρχισε να πετάει, μελισσοκόμοι και οδηγός είδαν προς αγαλλίαση τους όλο το μελίσσι να την ακολουθεί και να απομακρύνεται. Ηθικό δίδαγμα: πίστη και αφοσίωση δεν είναι τελικά μόνο προνόμιο των ανθρώπων.

http://www.manslife.gr/leisure/likeable/o-ekpliktikos-logos-poy-20000-melisses-akoloythoysan-ena-aytokinito-epi-dyo-meres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...